Treceți la conținutul principal

Oferta noastra de Paste

  • Cazare cu demipensiune (intrare cu cină, ieșire cu mic dejun), preț: 340 lei/noapte/persoană
  •  
  • Masa festivă in noaptea de Paste include:
  • - gustare (drob de miel, oua rosii, branza telemea, cas/burduf, pastrama de oaie, rosie, castravete, ardei);
  • - bors de miel, rulada de miel cu rozmarin si piure de spanac;
  • - cozonac și pasca;
  • - băuturile nealcoolice incluse la masa festivă: Apa, suc, cafea;
  • - băuturile alcoolice incluse la masa festivă: Afinata, vin alb si rosu.
  • Condițiile rezervării:
  • Pachet sejur minim: 1 noapte. Data de intrare: 18.04.2014. Check-in: după ora 13, check-out: înainte de ora 13.
  • Unitatea se închiriază unui singur grup dar și individual.
  • Număr locuri disponibile: 40
  • Copiii sub 4 ani: gratuit
  • Avans la rezervare: 50 %

Alte detalii:
Paste
Pachet sejur cu demipensiune si cina festiva de Paste: 3 nopți cu data de intrare 18.04.2014 si data de iesire 21.04.2014 la pretul de 340 lei/pers (data se poate modifica in functie de preferinte, nu sunt obligatorii 3 nopti)
Prețul de închiriere integrală pentru 3 nopți unui grup de 40  persoane cu demipensiune este de 13.000 Lei. Pentru un numar mai mic de persoane putem face o alta oferta.
De asemenea, exista acces la gratar. Oferim foc de tabara.
Avans la rezervare: 50 %
Iar daca vrei sa ai un weekend de neuitat, te asteptam cu drag la Cabana Poiana Secuilor.
Ne gasiti mereu la numarele: 0723 027 060 // 0728 154 634 sau andreea_vestea@yahoo.com 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Tocăniță de vițel cu ardei copți pe foc de lemne!

Tocăniță de vițel cu ardei copți pe foc de lemne!   Carnea de vițel este o carne deosebită prin frăgezimea sa și gustul apetisant, ce îi conferă un potențial si o valoare aparte în realizarea diferitelor preparate din meniuri cu sosuri dulci sau sărate.   Tocănița de vițel cu ardei copți ocupă un loc fruntaș în preparatele noastre la ceaun pe foc de lemne, în special deoarece carnea provine din vițel crescut la țară 100% BIO. Toate ingredientele sunt naturale, proaspete, fără conservanți, coloranți sau aditivi chimici. Acestea sunt achiziționate de la producători locali din Transilvania.  Mai mult decât atât prepararea sa se face în mediul natural, la foc scăzut, astfel încât toate miresmele pădurii să se regăsească în preparatul final.   Te-am convins? Te invităm la masă, de dragul munților!  Nu ezita să sprijini fermierii și producătorii locali din Transilvania.   Aici găsiți meniul restaurantului nostru:  https://cabanapoianasecuilor.ro Pentru mai multe informații accesați:       ht

WOODFOLK, 29 august 2015

Intr-un amfiteatru natural si decorul feeric al padurilor ce o inconjoara, in aerul curat al muntilor ce se inalta din cele patru orizonturi,  Cabana Poiana Secuilor  va invita pe perioada a 9 zile la un Festival dedicat muzicii folk, rock si al cantecelor de munte.  Avem invitati dupa programul de mai jos, mari artisti ai genului, cantautori si interpreti, care vor imbraca atmosfera relaxanta si indestulatoare din toate serviciile cabanei, intr-o aura inalta si vibranta a muzicii ce rezoneaza cel mai bine cu natura:  DUCU BERTZI, EMERIC IMRE & JIMI EL LAKO ( Nightloosers), DINU OLARASU, ZOIA ALECU, IULIA CARAIMAN, RODICA BOLDOREA, ROCK UNPLUGGED BAND ( Eugen Mihaiescu Kripton & Costi Sandu Voltaj ), OVIDIU MIHAIL ESCU, WALTER GHICOLESCU, CATALIN UNGUREANU, DANIEL FAT, EUGEN BUTARU, TITUS CONSTANTIN sunt artistii care dealungul zilelor incepand cu ora 13:00 va vor darui recitalurile lor, dumneavoastra avand sansa sa ii simtit foarte aproape si sa le ascultati cantecele, sa le

Produse tradiționale românești

Tradiție, sănătate și gusturi desăvârșite!   Dragii nostri, v-ați întrebat vreodată de ce preparatele restaurantului nostru sunt atât de gustoase? Știați că meniul de bucate al Cabanei Poiana Secuilor este pe cât de gustos pe atât de sănătos? Haideți să vă spun și de ce. Din 3 motive principale: 1.      Mai mult de 50% din materia primă folosită în compoziția preparatelor voastre favorite este achiziționată de la producători locali care respectă cerințele sanitare și au la bază metode autohtone de procesare și obținere a alimentelor. Produsele autohtone sunt mereu proaspete, fragede și cu un conținut ridicat de vitamine. 2.      Mai mult de 10% din ofertele găsite pe lista de meniu sunt produse la cabană (zacuscă, salată vinete, murături, dulcețuri, sucuri naturale, siropuri).  3.      Specialitățile Secuiești au la bază rețete autentice aplicate și verificate cu strictețe de către șeful nostru bucătar cu experiență de mai mult de 20 de ani în domeniu.        V-am convins? Nu ezitați s