Treceți la conținutul principal

WOODFOLK, 29 august 2015


Intr-un amfiteatru natural si decorul feeric al padurilor ce o inconjoara, in aerul curat al muntilor ce se inalta din cele patru orizonturi, Cabana Poiana Secuilor va invita pe perioada a 9 zile la un Festival dedicat muzicii folk, rock si al cantecelor de munte. 

Avem invitati dupa programul de mai jos, mari artisti ai genului, cantautori si interpreti, care vor imbraca atmosfera relaxanta si indestulatoare din toate serviciile cabanei, intr-o aura inalta si vibranta a muzicii ce rezoneaza cel mai bine cu natura:

 DUCU BERTZI, EMERIC IMRE & JIMI EL LAKO ( Nightloosers), DINU OLARASU, ZOIA ALECU, IULIA CARAIMAN, RODICA BOLDOREA, ROCK UNPLUGGED BAND ( Eugen Mihaiescu Kripton & Costi Sandu Voltaj ), OVIDIU MIHAILESCU, WALTER GHICOLESCU, CATALIN UNGUREANU, DANIEL FAT, EUGEN BUTARU, TITUS CONSTANTIN sunt artistii care dealungul zilelor incepand cu ora 13:00 va vor darui recitalurile lor, dumneavoastra avand sansa sa ii simtit foarte aproape si sa le ascultati cantecele, sa le vorbiti sau sa le cereti un autograf ...

Totul intr-o destindere spirituala de prietenie si ambianta naturala.
Concerte, drumetie montana, workshop de escalada sportiva, focuri de tabara vor intregi programul festivalului.


Rezervati din timp la telefoanele de pe site-ul facebook al cabanei locuri in cabana si pentru cei dornici de mai multa aventura, se poate si campa gratuit cu cortul, pe toata perioada festivalului.
Cabana Poiana Secuilor se afla in apropierea Cabanei Trei Brazi, la 10 min de condus masina din Predeal si la aprox 35 min de mers pe jos.


Va asteptam cu drag ! :) 





PROGRAM "WOODFOLK" FESTIVAL AUGUST 29 – SEPTEMBRIE 06

SAMBATA 29 AUGUST - ( Deschiderea Festivalului )

Emeric Imre & Jimi El Lako
Titus Constantin - Rodica Boldorea & Band
Eugen Butaru

- Foc de Tabara -

DUMINICA 30 AUGUST
Walter Ghicolescu
Emeric Imre & Jimi el Lako
Titus Constantin - Rodica Boldorea & Band

LUNI 31 AUGUST - Drumetie Montana – (traseu 5h)
Walter Ghicolescu
Titus Constantn
Eugen Butaru

MARTI 01 SEPTEMBRIE
Rock Unpluged Band (Eugen Mihaescu & Costi Sandu )
Iulia Caraiman
Eugen Butaru

- Foc de Tabara -


MIERCURI 02 SEPTEMBRI
Ovidiu Mihailescu
Rock Unpluged Band

JOI 03 SEPTEMBRIE - Scoala de Escalada
Zoia Alecu
Ovidiu Mihailescu

VINERI 04 SEPTEMBRIE
Ducu Berti
Catalin Ungureanu
Titus Constantin

- Foc de Tabara -

SAMBATA 05 SEPTEMBRIE

Dinu Olarasu
Catalin Ungureanu
Daniel Fat
Titus Constantin -Rodica Boldorea & Band

DUMINICA 06 SEPTEMBRIE
Dinu Olarasu
Daniel Fat
Titus Constantin - Rodica Boldorea & Band


Va asteptam! si noi si muntii!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Tocăniță de vițel cu ardei copți pe foc de lemne!

Tocăniță de vițel cu ardei copți pe foc de lemne!   Carnea de vițel este o carne deosebită prin frăgezimea sa și gustul apetisant, ce îi conferă un potențial si o valoare aparte în realizarea diferitelor preparate din meniuri cu sosuri dulci sau sărate.   Tocănița de vițel cu ardei copți ocupă un loc fruntaș în preparatele noastre la ceaun pe foc de lemne, în special deoarece carnea provine din vițel crescut la țară 100% BIO. Toate ingredientele sunt naturale, proaspete, fără conservanți, coloranți sau aditivi chimici. Acestea sunt achiziționate de la producători locali din Transilvania.  Mai mult decât atât prepararea sa se face în mediul natural, la foc scăzut, astfel încât toate miresmele pădurii să se regăsească în preparatul final.   Te-am convins? Te invităm la masă, de dragul munților!  Nu ezita să sprijini fermierii și producătorii locali din Transilvania.   Aici găsiți meniul restaurantului nostru:  https://cabanapoianasecuilor.ro Pentru mai multe informații accesați:       ht

Produse tradiționale românești

Tradiție, sănătate și gusturi desăvârșite!   Dragii nostri, v-ați întrebat vreodată de ce preparatele restaurantului nostru sunt atât de gustoase? Știați că meniul de bucate al Cabanei Poiana Secuilor este pe cât de gustos pe atât de sănătos? Haideți să vă spun și de ce. Din 3 motive principale: 1.      Mai mult de 50% din materia primă folosită în compoziția preparatelor voastre favorite este achiziționată de la producători locali care respectă cerințele sanitare și au la bază metode autohtone de procesare și obținere a alimentelor. Produsele autohtone sunt mereu proaspete, fragede și cu un conținut ridicat de vitamine. 2.      Mai mult de 10% din ofertele găsite pe lista de meniu sunt produse la cabană (zacuscă, salată vinete, murături, dulcețuri, sucuri naturale, siropuri).  3.      Specialitățile Secuiești au la bază rețete autentice aplicate și verificate cu strictețe de către șeful nostru bucătar cu experiență de mai mult de 20 de ani în domeniu.        V-am convins? Nu ezitați s