Tocăniță de vițel cu ardei copți pe foc de lemne!
Carnea de vițel este o carne deosebită prin frăgezimea sa și gustul apetisant, ce îi conferă un potențial si o valoare aparte în realizarea diferitelor preparate din meniuri cu sosuri dulci sau sărate.
Tocănița de vițel cu ardei copți ocupă un loc fruntaș în preparatele noastre la ceaun pe foc de lemne, în special deoarece carnea provine din vițel crescut la țară 100% BIO. Toate ingredientele sunt naturale, proaspete, fără conservanți, coloranți sau aditivi chimici. Acestea sunt achiziționate de la producători locali din Transilvania.
Mai mult decât atât prepararea sa se face în mediul natural, la foc scăzut, astfel încât toate miresmele pădurii să se regăsească în preparatul final.
Te-am convins? Te invităm la masă, de dragul munților!
Nu ezita să sprijini fermierii și producătorii locali din Transilvania.
Aici găsiți meniul restaurantului nostru: https://cabanapoianasecuilor.ro
Pentru mai multe informații accesați: https://business.facebook.com/cabanapoianasecuilorhttps://www.instagram.com/cabanapoianasecuilor/
Comentarii
Trimiteți un comentariu