Treceți la conținutul principal

Concursul de fotografie al anului 2015


Anul acesta este unul special. Din ce in ce mai multe persoane ne trimit fotografii minunate facute la cabana noastra, drept urmare, ne-am gandit sa incepem sa le premiem!

Astfel, daca locatia Cabana Poiana Secuilor te inspira, surprinde acel moment cu o fotografie si trimite-o la adresa: cabanapoianasecuilor@yahoo.ro sau in mesaj privat pe contul de Facebook/cabanapoianasecuilor. In cel mai scurt timp vom posta imaginile trimise.

Cele mai reusite fotografii, vor fi premiate la inceputul fiecarui anotimp, deci avem 4 premii pregatite, constand in cate o noapte de cazare pentru 2 persoane la Cabana Poiana Secuilor. De asemenea, in cursul anului vom organiza expozitii in care vom promova atat fotografiile cat si artistii din spatele acestora!

Va asteptam cu interes sa va inscrieti.

Iar la finele anului 2015, vom acorda un premiu special pentru cel sau cea care a surprins cel mai armonios toate cele 4 anotimpuri.
De aproape 100 de ani, Cabana Poiana Secuilor din Predeal este un loc ca in povesti care a adaugat in timp putin din farmecul muntilor si a naturii.

Sa aveti inspiratie, energie sa ajungeti pana la cabana, bucurie si cat mai multi prieteni in preajma voastra!

Va asteptam fotografiile!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Tocăniță de vițel cu ardei copți pe foc de lemne!

Tocăniță de vițel cu ardei copți pe foc de lemne!   Carnea de vițel este o carne deosebită prin frăgezimea sa și gustul apetisant, ce îi conferă un potențial si o valoare aparte în realizarea diferitelor preparate din meniuri cu sosuri dulci sau sărate.   Tocănița de vițel cu ardei copți ocupă un loc fruntaș în preparatele noastre la ceaun pe foc de lemne, în special deoarece carnea provine din vițel crescut la țară 100% BIO. Toate ingredientele sunt naturale, proaspete, fără conservanți, coloranți sau aditivi chimici. Acestea sunt achiziționate de la producători locali din Transilvania.  Mai mult decât atât prepararea sa se face în mediul natural, la foc scăzut, astfel încât toate miresmele pădurii să se regăsească în preparatul final.   Te-am convins? Te invităm la masă, de dragul munților!  Nu ezita să sprijini fermierii și producătorii locali din Transilvania.   Aici găsiți meniul restaurantului nostru:  https://cabanapoianasecuilor.ro Pentru mai multe informații accesați:       ht

WOODFOLK, 29 august 2015

Intr-un amfiteatru natural si decorul feeric al padurilor ce o inconjoara, in aerul curat al muntilor ce se inalta din cele patru orizonturi,  Cabana Poiana Secuilor  va invita pe perioada a 9 zile la un Festival dedicat muzicii folk, rock si al cantecelor de munte.  Avem invitati dupa programul de mai jos, mari artisti ai genului, cantautori si interpreti, care vor imbraca atmosfera relaxanta si indestulatoare din toate serviciile cabanei, intr-o aura inalta si vibranta a muzicii ce rezoneaza cel mai bine cu natura:  DUCU BERTZI, EMERIC IMRE & JIMI EL LAKO ( Nightloosers), DINU OLARASU, ZOIA ALECU, IULIA CARAIMAN, RODICA BOLDOREA, ROCK UNPLUGGED BAND ( Eugen Mihaiescu Kripton & Costi Sandu Voltaj ), OVIDIU MIHAIL ESCU, WALTER GHICOLESCU, CATALIN UNGUREANU, DANIEL FAT, EUGEN BUTARU, TITUS CONSTANTIN sunt artistii care dealungul zilelor incepand cu ora 13:00 va vor darui recitalurile lor, dumneavoastra avand sansa sa ii simtit foarte aproape si sa le ascultati cantecele, sa le

Produse tradiționale românești

Tradiție, sănătate și gusturi desăvârșite!   Dragii nostri, v-ați întrebat vreodată de ce preparatele restaurantului nostru sunt atât de gustoase? Știați că meniul de bucate al Cabanei Poiana Secuilor este pe cât de gustos pe atât de sănătos? Haideți să vă spun și de ce. Din 3 motive principale: 1.      Mai mult de 50% din materia primă folosită în compoziția preparatelor voastre favorite este achiziționată de la producători locali care respectă cerințele sanitare și au la bază metode autohtone de procesare și obținere a alimentelor. Produsele autohtone sunt mereu proaspete, fragede și cu un conținut ridicat de vitamine. 2.      Mai mult de 10% din ofertele găsite pe lista de meniu sunt produse la cabană (zacuscă, salată vinete, murături, dulcețuri, sucuri naturale, siropuri).  3.      Specialitățile Secuiești au la bază rețete autentice aplicate și verificate cu strictețe de către șeful nostru bucătar cu experiență de mai mult de 20 de ani în domeniu.        V-am convins? Nu ezitați s